AZIVJH-2-liggend-ZONNEHUIS.png

Unieke kans om een openbare repetitie bij te wonen!

In augustus wordt er in ’t Zonnehuis gerepeteerd voor een indrukwekkende hommage aan Toon Hermans door zijn zoon Maurice. Voordat de voorstelling op tournee gaat, bieden we een unieke kans om een openbare repetitie bij te wonen in het prachtige – in De Amsterdam School stijl gebouwde – theater van Stadsherstel in Amsterdam-Noord.

20 jaar na zijn overlijden brengt zijn zoon Maurice Hermans samen met 4 solisten en een pianist een emotioneel eerbetoon aan zijn vader. De bekendste liedjes van Toon, zijn mooiste gedichten en hartverwarmende, soms hilarische anekdotes uit zijn leven in een show over passie, beleving, herkenning en over de liefde. Geniet mee van ‘Mien waar is m’n feestneus’, 24 Rozen, Als de liefde niet bestond, Lente Me, ‘Kiele, kiele, kiele’, ‘Vader gaat op stap’ en ‘Sien laat es zien’ en nog vele andere bekende liedjes van Toon.

ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN: De leukste ‘feel good’ voorstelling voor het hele gezin ter gelegenheid van de viering van de 20e sterfdag van TOON HERMANS.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur, via 020 520 0090 of via https://toon.eventbrite.nl