AVM-VRIJMARKT.jpg

Op 27 april is er weer een Amsterdam Village Market: een mooie gelegenheid om Koningsdag in Tuindorp te vieren!

het Zonneplein kleurt feestelijk oranje tijdens de AMSTERDAM VILLAGE MARKET VRIJMARKT-editie! Laat je verrassen, en ontdek het gezelligste plein van Amsterdam.
Van live muziek en kek vinyl, tot leuke lokale spulletjes op de village market, duurzame en creatieve kids workshops, vintage kermisattracties én heerlijk eten&drinken bij verschillende foodstands. Voor iedereen is iets te beleven deze dag: van jong tot oud, van sport&spel tot een fanfaretocht met nostalgische klanken.

Like ook de FB pagina van Amsterdam Village Market en laat weten of je komt: 

FB event AVM Koningsdag

Wil je ’s ochtends nog even de stad of NDSM meemaken? Zonneplein is een perfécte plek om de middag door te brengen deze koningsdag!

**SPULLEN & LEKKERNIJEN op de A’DAM VILLAGE MARKET**
Lokaal Spaanders, Yours Vinylized, Toeters en Bellen, Salut Stefanie, Zweefmolen van Voetjes van de Vloer, NoordOogst, Buitengewone Varkens,De Tuin van Eten, Tante Tosti, BeRocky, Wilde Chutney en meer…wordt binnenkort bekend.

**INFO**
Amsterdam Village Market VRIJMARKT
27 april 2017
12:00 – 18:00 uur
Zonneplein – Amsterdam Noord

**GRATIS ENTREE – FREE ENTRANCE **

BUURTKRAAM VOOR BUURTBEWONERS
Wil je een plekje op de Vrijmarkt? Schrijf je dan in!
Wil je een heuse marktkraam op de markt? Voor de Tuindorp buurtbewoners met een te volle berging of andere mooie spullen hebben we een speciale aanbieding! Beman je eigen buurtkraam (3m) voor een prikkie. Stuur een mail naar amsterdamvillagemarket@gmail.com en schrijf je in!