avm-poster-def-lowres

Op 29 oktober 2016 is de aftrap van Amsterdam Village Market. Dit markt-festival tovert ieder seizoen het pittoreske Zonneplein om tot levendig en knus marktplein waar veel te beleven is. Een seizoens-markt vol lekkers en leuks, geuren, kleuren en geluiden: er zijn lokale producten, duurzame initiatieven uit de buurt, planten, kleding, street-food, een yoga&meditatie-tent, live muziek, goede verhalen, workshops voor groot & klein, een heerlijke lunch of high tea, een zweefmolen, een timmerhoek…. En natuurlijk de winkeliers van het Zonneplein. Alles uit Noord!

Hét dorpsplein van de stad Amsterdam, het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan, wordt tot leven gewekt. Het belooft een event te worden met steeds groter bereik, maar het lokale karakter, duurzaamheid en de actieve wisselwerking tussen eten, doen en beleven blijft voorop staan. Deze eerste herfsteditie tijdens 24hNoord is extra feestelijk want een primeur van de Amsterdam Village Market, en het belooft een ervaring te worden die je niet wilt missen.

WANNEER
Zaterdag 29 oktober 2016 (tijdens 24hNoord) 11u- 18u op het mooiste plein van Amsterdam Noord: Het Zonneplein.

HOW TO GET HERE
Het Zonneplein ligt op 5 minuten fietsen achter de NDSM-werf, lopend ben je er in 10 minuten. Geen zin in lopen of fietsen? Er is een pendelbusje dat je erheen brengt, inclusief historische tour door de wijk.

De Amsterdam Village Market is een samenwerking van Lokaal Spaanders, WNKL en FijnZonneplein. De Amsterdam Village Market wordt  mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van Stichting DOEN, stadsdeel Noord, en verscheidene sponsoren.

avm-poster-def-lowres avm-flyer-achter-lowres

Met dank aan: Roman Jans