Carla Walburg Carla's Look

CARLA WALBURG: van top tot teen in het nieuw.

Vroeger had je Modehuis De Zon, volgens de overlevering kocht het hele dorp daar nieuwe zomer en winterkleren. De stad was toen nog ver weg. Nu hebben we onze eigen kleine Kalverstraat op het Zonneplein. Met tweedehandskleding (ook unieke vintage pareltjes) van Hairstyling Magnifique en sportieve kleding bij Esporto. En al 25 jaar Carla’s Look!

Met leuke jurkjes, bloesjes, jasjes, vestjes, kettingen, sjaaltjes of een mooie tas. Carla heeft alles en elke week hangt er iets nieuws in de rekken. Is een broek te lang? Geen probleem, die wordt ter plekke korter gemaakt. En om het helemaal af te maken kun je meteen je nagels laten doen. Gezellig is het er ook. Carla kent iedereen en iedereen kent Carla. Dat doen ze niet in de Kalverstraat…

Carla: “Hoewel ik zelf in Landsmeer woon, beschouw ik het Zonneplein als mijn tweede huis. In de vijfentwintig jaar dat ik hier mijn zaak heb, heb ik dan ook nooit het gevoel gehad dat ik naar mijn werk ga. De mensen zijn vriendelijk en we helpen we elkaar graag. Samen vormen we een kleine, maar hechte gemeenschap. Een dorp middenin de stad. Zeker wanneer er een braderie of kerstmarkt is, komt het plein hier echt tot leven. En je kan hier nog gratis parkeren, waar in Amsterdam kan dat tegenwoordig nou nog?”

Carla’s Look
Zonneplein 23, 1033 EJ Amsterdam
T: 020 631 6349
Open: di t/m vrij van 9.30-17.00 u – zat 9.30-16.00 u
DHL post agentschap