esporta

FEESTELIJKE OPENING ESPORTA OP HET ZONNEPLEIN

Even voorstellen: ondernemers Jesca en Roberto in hun prachtige nieuwe winkel op het Zonneplein. Ze hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de inrichting. En wat is het mooi geworden! Vanaf vandaag zijn ze open. Aanstaande zondag 14 februari is de feestelijke opening.

Jesca en Roberto uit Monnickendam zijn niet nieuw in het vak, wel nieuw op het Zonneplein met sportieve kleding, accessoires en schoenen voor het hele gezin. Van alle bekende merken zoals Nickelson, Sweet Revenge, Nike, Vingino, Adidas, New Balance, Asics, en nog veel meer. Omdat ze de beste collecties inkopen van het vorige seizoen lopen de kortingen op tot wel 70%! Naast verkoop in de winkel komt er ook een webwinkel. De collecties wisselen snel, dus op is op.

Vanaf vandaag kun je binnenlopen. Op zondag 14 februari is iedereen welkom op het eerste party!sale!event! opening van 11.00-17.00 u.

Openingstijden: di t/m zat van 9.30-13.30 uur en op afspraak. Twee keer per maand en bij leuke evenementen op het plein ook op zondag open.
Zonneplein 20A
www.rjesporta.com
M: esporta@mail.com
T: 06-8183 7098 / 06 – 4129 9998