Wim en Tonni de Reuver

AL 30 JAAR TUSSEN DE KAAS: WIM EN TONNI DE REUVER

Kort geleden stelden we nieuwe ondernemers Roberta en Jesca van Esporta aan jullie voor. Niet iedereen weet misschien dat sommige ondernemers sinds jaar en dag op het Zonneplein hun zaak runnen. Echte buurtondernemers met hart voor hun zaak en de wijk en een vast gezicht in de buurt. Wim en Tonni van Kaashuis de Reuver bijvoorbeeld die inmiddels hele generaties en ontelbare nieuwe bewoners langs hun toonbank vol met kaas voorbij hebben zien komen.

“Volgend jaar hebben we een jubileum te vieren: dan zitten we al dertig jaar met ons kaaswinkeltje op het plein. Voordat de buurt gerenoveerd werd, zo’n twintig jaar geleden, stond op zaterdag de rij met klanten tot aan de voordeur. Door de jaren heen is dat minder geworden: mensen zijn tegenwoordig minder winkelvast. Toch zijn er ook een boel nieuwe bewoners die hier geregeld hun boodschappen halen. Het is dan ook leuk om te zien dat onze vaste klantenkring uit zowel oude als nieuwe bewoners bestaat. En dat maakt dat we ook nog steeds plezier in ons werk hebben.”

Behalve heerlijke Hollandse kaas, verkopen Wim en Tonni ook buitenlandse kaassoorten, vleeswaren, brood, melk, eieren, salades, paté’s en kruidenierswaren.

Kaashuis De Reuver
Zonneplein 1
Open van dinsdag t/m zaterdag: 9.00 – 17.00 uur