KunstNoord

Voor alle professionele en amateurkunstenaars: kom schilderen en volg workshops tijdens KunstNoord op het Zonneplein! Waarom? Nou, het is bijvoorbeeld het uitgelezen moment om inspiratie op te doen en nieuwe technieken en inzichten uit te wisselen.

KunstNoord is in het leven geroepen om professionele en amateurkunstenaars een podium te bieden om hun werk te tonen en verkopen. De mengeling van amateur- en professionele kunstenaars zorgt er voor dat er veel inspiratie wordt opgedaan en er een interessant aanbod van kunst geveild zal worden.

Op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 september 2016 schilderen kunstenaars samen in de Blauwe zaal van het Zonnehuis. Afhankelijk van het weer kan er ook buiten op het Zonneplein gewerkt worden. Op deze drie dagen worden er ook verschillende workshops gegeven. Inspiratie opdoen en het uitwisselen van nieuwe technieken en inzichten is een van de drijfveren van deze week. Kortom, werk drie dagen samen aan je eigen stukken en doe mee aan workshops. Op zaterdag en zondag is de expositie met eigen werk in het Zonnehuis.

Wat: Een kunstenaarsweek die wordt afgesloten met een expositie en veiling.

Waar: Blauwe zaal in het Zonnehuis in Amsterdam Noord.

Wanneer: workshops van maandag 5 september t/m woensdag 7 september. Zaterdag 10 en zondag 11 september een expositie en veiling.

Inschrijfgeld: €30,-

Meer informatie? Ga naar http://www.kunst-noord.nl/