mincobiodanza-flyer-voorkant-web.jpg

Kom naar de wekelijkse les Biodanza op het Zonneplein, op locatie Yogasol, Zonneplein 8a, op de vrijdagochtend van 10:45-12:30.  Met – hoe fijn is dat – in januari 2017 20% korting!

We kennen allemaal wel het gevoel van spanning, druk ervaren, afgesloten voor oplossingen en voor contact. We kennen ook allemaal wel het verlangen naar je lekker in je vel voelen, naar vrijheid en naar samen zijn. Wekelijks aan Biodanza doen geeft je door te bewegen, het vermogen om te bewegen. Bewegen van binnenuit, van wie jij werkelijk bent en wilt zijn. Op weg naar soepelheid, naar de kracht van mogelijkheden en naar verbinding met jezelf en anderen.

Biodanza: bewegen van binnenuit!

Biodanza, is dansen en bewegen op muziek, in een groep. Je danst op ritme, je danst op melodie, je danst alleen, je danst samen. Ieder op zijn eigen manier. Biodanza is er voor iedereen: man of vrouw, jong of oud, lenig of stram!

De Biodanzalessen worden gegeven door Minco Ruiter, docent onder supervisie van de Amsterdamse School voor Biodanza. Zie voor meer informatie: http://mincobiodanza.nl

Hopenlijk tot dans op vrijdag op het Zonneplein!