Scotch_and_Soda-2.jpg

Het Australische Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, welke ‘straight up’ wordt geserveerd. Het laat zich smaken als een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond!

Met een gepassioneerde mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten, zal de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen laten springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top uit de muziekscene van Sydney, Australië. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. Met muzikanten die onderdeel worden van acts en acrobaten die opeens muziek gaan maken, is dit een show met een unieke mix van stijlen en disciplines die niet mag worden gemist!

Kaartverkoopinformatie:
Golden circle: U zit aan een tafel -in informele setting- met een perfect zicht op het podium. U wordt door onze gastheren of gastvrouwen naar uw tafel begeleid en kunt voorafgaand en tijdens de show een drankje of ‘happas’ bestellen. Deze wordt aan uw tafel geserveerd. Voor uw gemak kunt u dit arrangement nu direct bij uw ticketaankoop al reserveren. Balkon: U heeft vanuit uw vaste plaats prima zicht op het podium en kunt hier ook van uw drankje en ‘happas’ genieten. Voor uw gemak kunt u dit arrangement nu direct bij uw ticketaankoop al reserveren via https://www.eventim.nl/scotch-soda-zonnehuis

SPEELDATA

dinsdag 4 december 20.00 uur
woensdag 5 december 20.00 uur
donderdag 6 december 20.00 uur
vrijdag 7 december 20.00 uur
zaterdag 8 december 20.00 uur
zondag 9 december 14:30 uur
geen show op 10 december
dinsdag 11 december 20.00 uur
woensdag 12 december 20.00 uur
donderdag 13 december 20.00 uur
vrijdag 14 december 20.00 uur
zaterdag 15 december 20.00 uur
zondag 16 december 14.30 uur

“The show is unmissable; its world is so alluring, so intoxicating”
★★★★★ – The Guardian

“A complete thriller from end to end”
★★★★★ – Edinburgh Reporter

“A multi-disciplined, genre defying cacophony”
★★★★★ – Scenestr