Open-Coffee.jpg

 

Speciaal voor zzp’ers: Open Coffee Amsterdam-Noord op woensdag 1 maart

Kom op 1 maart netwerken in Lokaal Spaanders op het Zonneplein; schuif aan, klets met degene die naast of tegenover je zit en leer collega-zzp’ers kennen.

De Open Coffee is een laagdrempelig netwerkmoment; een paar keer per jaar komen zzp’ers uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar voor ‘een bakkie met collega’s’. Het is een moment om te horen wat iedereen doet en om te kijken hoe je elkaar kunt versterken; om tips en kaartjes uit te wisselen en vooral om even collega’s te hebben en bij te praten. Aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral langs tijdens de Open Coffee op woensdag 1 maart vanaf 9.30 bij Lokaal Spaanders.

Thema: duurzaam netwerken
De Open Coffee staat dit keer in het teken van ‘duurzaam netwerken’. Werk jij aan duurzaamheid, of zou je duurzaam of circulair willen ondernemen? Wil je misschien (samen) duurzaam inkopen of wil je kennis delen? Kom langs!

Welkom
De Open Coffee is van 9.30 tot 10.30 uur met om 9.45 een kort voorstelrondje en vaak wat uitloop tegen het eind. Ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop vooral even binnen: Lokaal Spaanders vind je op Zonneplein 18. En een filmpje met een impressie ven een eerdere Open Coffee vind je hier.

Over WNKL
De Open Coffee Amsterdam-Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL wil zzp’ers onderling verbinden en versterken en organiseert daarom regelmatig van alles van/voor zzp’ers. Meer info vind je op www.wnkl.net en op Facebook.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

 

Voor meer informatie: www.wnkl.net