t-zonnehuis-op-zn-kop-Coffe-complex-en-internal-jogging.jpg

‘T ZONNEHUIS OP ZIJN KOP: COFFEE COMPLEX (3+) EN INTERNAL JOGGING (4+)

Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap, variërend van poppen en objecttheater tot dans en zelfs circusacts! Deze keer een double bill met Coffee Complex (3+) van Throw Flow en Binnenpret/Internal Jogging (4+) van KNOT Kollektiv.

15:00 uur COFFEE COMPLEX (3+)

Coffee Complex is een poëtische Circus theater voorstelling vol vliegende schotels en balancerende kopjes. Wat is toch dat zwarte goedje wat volwassen mensen drinken?

Gaat je hart sneller kloppen van koffie of ben je benieuwd hoe speciaal je een koffie kunt zetten? Neem je barrista vriend en je oma mee en geniet met ze allen van een sterke bak. En samen met de hele familie ontdekken wij de complexiteit van uitgebalanceerde koffie.

Winnaar Café Theater Festival 2019 Jeugdprijs.
Met dank aan: Gemeente Utrecht, Café Theater Festival

15:30 uur BINNENPRET (INTERNAL JOGGING) (4+) – KNOT KOLLEKTIV

Iedere dag kruisen onze paden met honderden mensen. Hoe kunnen we ons zo alleen voelen in een wereld die zo verbonden is? Performance collectief KNOT Kollektiv zoekt via dans en performance naar de meest fundamentele vorm van connectie: lachen. Lachen is namelijk een vorm van intern joggen, een ontsteker van grote verwachtingen.

Performance:  Ali Clarke, Sophia Herzog, Noah Schiltknecht, Michael Byrne
Composition:  Michael Byrne
Co-production:  Cafe Theater Festival
Dramaturgy:  Saskia Tilanus
Photo: Jona Harnischmacher
Thanks to:  Crispin Bade, Arjan Hendrickx

’t ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.

Toegang: Volwassenen €7,50 | Kinderen: €6,- | Stadspas/Huisvuilpas Noord €2,50

Kaartverkoop en informatie:

https://www.stadsherstel.nl/170/cultuuragenda/t-zonnehuis-op-zijn-kop-coffee-complex-3-en-internal-jogging-4/?id=10737

 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-t-zonnehuis-op-zijn-kop-coffee-complex-3-en-binnenpret-4-66678654651