terra-nova.jpg

Dinsdag 18 juni vieren we dat de 2e editie van Terra Nova Minimaatschappij uit is. We ontmoeten elkaar, gaan in gesprek en spelen het spel.

Denk jij dat de wereld nog wel wat beter kan? Wil jij de grote uitdagingen van de samenleving van een andere kant bekijken? En aan oplossingen bouwen met iemand die er misschien wel heel anders over denkt?
Met burgerschapsspel Terra Nova Minimaatschappij maak je de wereld waar je zelf in zou willen wonen. 18 juni vieren we dat de tweede editie van het spel uit is! En dat doen we graag met iedereen die in de afgelopen zes jaar heeft meegedacht, -getest en -ontwikkeld. Maar juist ook iedereen die nieuwsgierig is naar het spel, het in zijn/haar klas wil gaan gebruiken of het gewoon eens een keer wil spelen is van harte welkom, om 18.00 in het monumentale theater ‘het Zonnehuis’ in Amsterdam-Noord.

Tijdens deze avond spelen we Terra Nova Minimaatschappij met elkaar, wisselen we ideeën uit en is er na afloop ruimte voor vragen. Game on!

We willen dat iedereen mee kan spelen, dus zijn het event en hapjes en drankjes gratis toegankelijk. Er zal een potje staan voor kleine bijdrages hieraan. Kinderen zijn natuurlijk ook welkom! Elk kind is anders, maar vanaf een jaar of 9 gaat spelen in een team volwassenen doorgaans goed. Vragen of ideeën over/voor 18 juni? Stuur ons een berichtje, via info@terra-nova.nl

Let op: er zijn beperkt plekken beschikbaar. Vol=vol!

Toegang: Gratis

Reserveren : http://bit.ly/2F1K7EI