yoga-sol.png

Workshop Aroma Yoga

Een samenwerking van Olie Fans en Yoga Sol.

Aroma en Yoga worden in deze workshop gecombineerd om elkaar te ondersteunen. Olie wordt al eeuwen in verschillende culturen en godsdiensten gebruikt om het lichaam en geest te voeden, net als yoga. In deze workshop ervaar je hoe de kracht van de natuur je yoga practice kan ondersteunen.

young

Hoe kunnen etherische oliën yoga beoefening ondersteunen?

De geur van olie activeerd bepaalde delen in de hersenen waardoor het direct toegang geeft tot het gevoel, rasa, het hogere zelf achter het denken. Het inhaleren van een bepaalde geur kan mentale focus geven, je energie geven of je juist kalmeren, zodat je kunt ontspannen en ontstressen. Naast inhaleren zijn er nog andere technieken die aan bod komen.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, zijn aromatische vloeistoffen die door middel van (stoom)destillatie worden gewonnen uit verschillende delen van de plant. Denk hierbij aan de bloesems, vruchten, zaden, bladeren, schillen, stammen, takken of wortels.

Het gebruik van de oliën is kan je gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Inhoud workshop:

-Essentiële olie en yoga
-Aroma Yoga practice van 90 min
-Hoe kun je jouw weerstand op een natuurlijke manier ondersteunen

Wanneer: 11 december, zondagochtend
Tijd: 10.00 tot 12.30
Docent: Audrey Donders en Wiebeke Rondeel van Olie Fans http://oliefans.nl
Kosten: €25 dit bedrag kan worden overgemaakt op NL 19 INGB 0007 2121 13 tav Yoga Sol ovv je naam en workshop. Voor Yoga Sol abonnement leden €15-. Je plek is gereserveerd als de betaling binnen is.
Adres: Zonneplein 8a, Amsterdam Noord

Kun je bovenstaande datum niet? Geef je dan op voor 12 februari 2017

Aanmelden: info@yogasol.nl

We maken gebruik van Young Living olie, dit zijn de puurste olien van de wereld. Young Living is een stevig gevestigde leider op de markt van de essentiële oliën. Het is het enige bedrijf van zijn soort dat zijn eigen planten van eigen zaad laat groeien, ze op bewuste manier verbouwd, zelf destileert en verpakt om er zeker van te zijn dat er geen pesticiden of chemicalien in de producten komen en je er zeker van kunt zijn dat je een pure, biologische olie van therapeutische kwaliteit krijg