yogasol-massage

Massage van Heleen

Iedere eerst zaterdag van de maand kun je je inschrijven voor een massage van Heleen van Veen. Heleen is massagetherapeut en zorgt ervoor dat jouw lichaam weer ontspant of dat klachten verdwijnen. Heleen is naast de eerste zaterdag van de maand ook te boeken op afspraak bij Yoga Sol.
Voor meer informatie: http://www.yogasol.nl/massages/

Massage technieken:

Holos Massagetherapie
Bij deze behandelvorm sta je stil bij alles wat er voelbaar is in je lijf. Je krijgt inzicht door te voelen en te ervaren wat je lichaam je vertelt. Via massage, aanraking, ademoefeningen, bewustwordingsoefeningen en focussing leer je de taal van je lichaam beter te verstaan. Holos massage kan helpen bij: spanningsklachten, chronische klachten, burn-out.

Ontspanningsmassage
Gun jezelf een moment van rust; ontspanningsmassage is pure aandacht en tijd voor jezelf, even niets ‘moeten’. Zowel je lichaam als je geest krijgen de ruimte om te ontspannen.

Sportmassage
Sportmassage is gericht op het spierstelsel. Vrijwel iedereen heeft weleens last van pijnlijke spieren door bijvoorbeeld lang achter de computer te werken, langdurige autoritten, zware klussen in huis, verkeerde zithouding, etc. Massage kan verlichting geven.

 

Tijd:               11.30 tot 16.00 uur

Kosten:             €50 per uur

Waar:               Yoga Sol, Zonneplein 8a

Aanmelden:    heleen@yogasol.nl

Massage3