duurzame-100-2016.jpg

De duurzame 100 van Amsterdam-Noord

Op maandag 10 oktober werd de duurzame 100 van Trouw bekend gemaakt. Een hele lijst met inspiratie! WNKL geeft hieraan een lokale twist met de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord. Op zaterdag 29 oktober organiseren we tijdens de Amsterdam Village Market vanaf 12 uur allerlei workshops en spreekuren en  om 14 uur klinkt het ‘startschot’ van de Duurzame 100 van Noord. Kom je ook?

Wat houdt het in?
Het komende jaar brengen we 100 zzp’ers in beeld die met duurzaamheid aan de slag gaan; zzp’ers die lokaal duurzaamheid in praktijk brengen. Het levert een mooie verzameling op van 100 verschillende beroepen met 100 lokale verhalen over duurzaamheid.

En.. het blijft niet alleen bij duurzame verhalen want de Duurzame 100 van Noord wordt ook ingezet om het stadsdeel verder te verduurzamen. Om dit kracht bij te zetten, organiseren we tegelijk met de lancering een duurzame hackathon. Een diverse groep duurzame zzp’ers brengt vanuit zijn eigen ervaring relevante kennis in. Samen komen we in een beperkte tijd met creatieve ideeën en innovatieve oplossingen voor twee lokale duurzaamheidskwesties.

Zzp-markt van diensten
Tussendoor heb je de mogelijkheid om je diensten aan te bieden aan bezoekers van de Amsterdam Village Market. Georganiseerd ter gelegenheid van 24H Noord waarbij 10.000 mensen dit stadsdeel bezoeken om de buurt te (her)ontdekken. Een mooie kans op PR dus.

Doe mee!
We nodigen je graag uit om mee te doen met de duurzame hackathon en om aanwezig te zijn bij de lancering van de Duurzame 100 van Noord. Het is voor iedereen die woont/werkt in Noord of een andere link heeft.

Aanmelden voor de hackathon en meer lezen over de lancering kan hier.

Een flyer vind je in de bijlage. We zoeken duurzame makers, bouwers, aanpakkers, creatives en nog veel meer. Van duurzame loodgieter tot duurzame notaris: lokaal is het devies.


Doe je mee?
En deel hier het evenement op Facebook!